Haarbevestigingen

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van haarwerken via diverse systemen die ieder voor zich geschikt zijn voor een prachtige verlenging of haaropvulling. Wij denken graag met je mee en zoeken samen naar een geschikt systeem wat bij jou past. Velen denken dat haarwerken alleen voor de “jonge meiden” zijn en dames met lang haar maar niets is minder waar. Zelfs een korte boblijn kan prachtig opgevuld worden door middel van een van onze systemen!

Een hele bekende manier van haarwerken plaatsen is door middel van hairweaving. Alleen is onze manier van hairweaving wel heel UNIEK in Nederland! Gun jezelf een prachtig haarwerk en zie hoe je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt! Of je nu volume wenst of een gehele verlenging, La Senza vervult jouw wensen met gemak.

Onze service is onze kracht!

Hairweaving

UNIEK en 100% veiligste systeem in Nederland

La Senza gebruikt een eigen UNIEK systeem op een 100% veilige manier. Dit systeem is zelfs geschikt voor zeer gekwetst, fijn, dun en beschadigd haar. Er wordt GEEN gebruik gemaakt van hitte, lijm, vlechten, bondings, ringetjes etc. Door middel van een flinterdun basisrandje en draad wordt de bevestiging voor de weaves gemaakt op de aanzet van de hoofdhuid. De bevestiging is heel flexibel waardoor het eigen haar niet afbreekt tijdens het inweaven en dragen. Op dit basisrandje worden uiteindelijk de weaves bevestigd. De bevestiging zal ongeveer 8-12 weken blijven zitten.

Dit systeem heeft bewezen dat het eigen haar zal herstellen en langer zal gaan groeien met minder gespleten haarpunten. Het eigen haar wordt beschermd voor diverse invloeden. Tevens is dit het platste en dunste systeem qua haarbevestigingen op de markt. Hierdoor kan er per baan meer haar gezet worden. Staarten maken, opsteken, zwemmen of sporten is geen probleem. De haarbevestiging kan verder in het gezicht geplaatst worden dan bij de vlechtmethode. Voor een niet zichtbare bevestiging dienen de bovenlagen van je eigen haar minimaal 10 cm lang te zijn.

Het haar wat voor dit veilige systeem gebruikt wordt is van REMY en/of VIRGIN kwaliteit en de beste kwaliteit die er op de markt is. Veel klanten kiezen voor ons haar omdat dit haar heel natuurlijk valt en meerdere malen te “hergebruiken” is. Het haar wat wordt gebruikt is onderworpen aan een streng selectieproces. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Dit haar kun je stylen, krullen, föhnen en behandelen zoals jouw eigen haar.

Een informatief gesprek is gratis. Hierbij bekijken wij jouw haar en wat de mogelijkheden zijn. Op de afspraak mengen wij de benodigde kleuren om zo tot een zo mooi mogelijk match te komen. Je krijgt de benodigde onderhoudsadviezen mee en je kunt de verzorgingsproducten bij ons aankopen. Je gaat uiteraard perfect gestyled de deur uit. Wedden dat je niet meer zonder kunt! ♥

Restten Hairweaving

Doordat het eigen haar groeit, groeit de weave mee. Na ongeveer 8-12 weken zullen wij de weave eruit halen door middel van een niet chemische spray welke geheel onschadelijk is voor het eigen haar. Vervolgens wordt er opnieuw een basisrandje gemaakt aan de aanzet van het eigen haar en zal de weave weer bevestigd worden. Je zult dan ook constateren dat je eigen haar langer is geworden en gezonder oogt!

Clip in Remy haar

Hoe vaak komt het niet voor dat wanneer je een set Clip In extensions wilt kopen jouw haarkleur er niet bij zit? Daarom komen wij met een wel heel leuk concept! Wij kunnen Clip In extensions op maat en kleur voor je maken op een hele platte manier welke haast niet te voelen is. Geen gedoe meer met het kopen van diverse kleuren Clip in sets maar een perfecte customized set! Je kunt zelf aangeven welke kleuren je erin wilt hebben en welk formaat klemmetjes je wenst.

Clip in haar van zijde volume

Weer een uniek product!

Hierbij worden verschillende kleuren haar van zijde door elkaar gemengd waarna er met de hand weaves van worden geknoopt. Echt ambachtswerk dus! Er kan desgewenst een slag of krul worden gemaakt in de haarstukken, overeenkomend met het haar van de klant. Aan deze weaves worden clips bevestigd. Een baan van haar van zijde kan wel zo dik zijn als 100 extensions!

Deze haarsoort is niet te onderscheiden van echt haar, blijft kleurvast en gaat jarenlang mee, veel langer dan echt haar. Ook kun je met een gerust hart naar de sauna, zwemmen, sporten etc. Wil je zelf krullen in het haar van zijde maken dan kun je het beste een Carmen set gebruiken of het haar bij ons opnieuw laten krullen. Een stijl- en of krultang kan het haar doen verbranden. Ook kun je bij ons een “Refresh” behandeling krijgen voor je haarstuk van zijde. Wij wassen, föhnen en krullen dan het haar voor je zodat dit er weer als nieuw uitziet.